CATEGORII
 
 Miniaturile de portelan, cadouri pentru colectionari si in calatorii

Miniaturi-cadou.ro este adresa care va aduce in taramul infinit al miniaturilor.
Site-ul ar putea sa poarte si alte nume. De exemplu: “Arta in miniatura” ar fi fost unul potrivit deoarece produsele pe care le veti vedea aici, sunt opere de arta. In fiecare produs este inmagazinata inspiratia celui care l-a conceput, maiestria celui care l-a produs, priceperea celui care l-a ambalat si… intuitia celui care vi-l prezinta, adica noi. Noi suntem cei care credem in puterea acestor miniaturi, in forta lor de a va convinge ca sunt cadouri perfecte pentru multe ocazii.
Doar cateva exemple sunt: produsele pentru copii, landoul, sau coltarul care pot fi daruite la evenimentele importante de la nastere, botez sau primele aniversari. Un farmacist ar pune intr-un loc pretios masa farmacistului, daca ar primi-o in dar! Unui pasionat al sahului, ii putem darui masa de sah, gata echipata! Prajiturile noastre pot incanta atat fetitele, micile gospodine cat si pe doamnele cu gusturi rafinate care adora dulciurile dar tin la silueta! Ca sa nu mai vorbim despre colectia de flori, aranjamente florale, ghivece…

Prin oferta noastra speram sa bucuram si pe colectionarii de miniaturi, care pana acum gaseau aceste produse in magazinele din Germania, Austria, Italia si chiar Statele Unite ale Americii sau Japonia.
Le-am adus, le-am descris, le-am masurat si suntem impresionati de ele, de fiecare data cand le vedem.
Va invitam sa le admirati in vitrinele noastre virtuale si va garantam ca efectul benefic pe care il au va fi unul monumental, nu in miniatura!

 
OFERTE SPECIALE
 
 
 PARTENERI
Conditii si Termeni de Utilizare, GDPR, politica de cookies  |  Lista Obiecte Interzise  |  Comisioane si Servicii cu Plata  |  Contact
Copyright© 2010 : Eurodata Serv    Toate marcile inregistrate la care se face referire reprezinta proprietatea firmelor respective.