CATEGORII
 
 


COMISIOANE SI SERVICII CU PLATA PE CONSIGNATIA.RO


1. Comisioanele si Serviciile cu Plata ale Consignatiei Virtuale.
1.1. Utilizarea Consignatiei virtuale pe Internet este gratuita.
1.2. Listarea pe consignatia.ro a obiectelor de vanzare este GRATUITA in limita a 16 obiecte. Peste acest numar se va percepe un comision fix, descris la punctul 2.4
1.3. Administratorul acestei consignatii virtuale percepe comisioane vanzatorului care vor fi retinute definitiv pentru tranzactiile incheiate cu succes, adica rezolvate, sau pentru inchirierea de rafturi virtuale peste numarul celor oferite gratuit.
1.4. Modul de functionare al sistemului de comisionare
- vanzatorul listeaza pe site un obiect pe care doreste sa-l comercializeze.
- obiectul va ocupa un loc pe un raft virtual inchiriat de vanzator. Fiecare raft virtual are 4 locuri libere. Vanzatorul are la dispozitie 4 rafturi oferite gratuit de consignatia.ro, deci poate depune gratuit 4 obiecte. Daca vanzatorul doreste rafturi suplimentare, atunci va trebui sa le inchirieze pentru 90 zile, la pretul de 4 RON pe raft.
- in momentul in care este plasata o comanda de obiect pe consignatia.ro, aceasta va aparea cu o descriere detaliata atat in pagina de administrare a vanzatorului, cat si a cumparatorului. Stadiul de executie al comenzii, va fi stabilit atat de vanzator, cat si de cumparator. Cele 4 stadii ale unei comenzi sunt : noua, in curs, trimisa/primita, rezolvata.
- numai in cazul in care ambii parteneri de tranzactie declara comanda “rezolvata”, deci obiectul a fost vandut si pretul lui a fost incasat, se va percepe un comision de succes vanzatorului.
- valoarea acestui comision este de 0,5% din valoarea de listare a obiectului, dar nu mai putin de 1 RON si nu mai mult de 100 RON. Nota: Comisioanele nu contin TVA.
- Comisioane Fixe La sectiunile AUTO/MOTO, IMOBILIARE si SERVICII se vor percepe comisioane fixe de 2 RON pentru fiecare comanda plasata si rezolvata.
1.5. La optiunea dvs. puteti beneficia, contra cost, de Servicii suplimentare pentru vanzatori.
1.6. "Utilizatorii Verificati" beneficiaza de credit pentru serviciile de promovare Consignatia.ro.
1.7. In cazul in care folositi creditul, sunteti obligati sa il achitati in termen de maximum 30 de zile de la data scadenta. In situatia in care nu achitati creditul, Administratorul acestei consignatii virtuale pe Internet are dreptul sa suspende contul dumneavoastra pana la achitarea integrala a creditului.
1.7. Ne rezervam dreptul de a percepe in viitor si cu o prealabila notificare facuta intr-un termen rezonabil, o taxa de utilizare a serviciilor furnizate.
1.8. Sumele alimentate in contul Consignatia.ro sunt finale si disponibile pe termen nelimitat, returnarea lor nefiind posibila.


 
 
OFERTE SPECIALE
 
 
 PARTENERI
Conditii si Termeni de Utilizare, GDPR, politica de cookies  |  Lista Obiecte Interzise  |  Comisioane si Servicii cu Plata  |  Contact
Copyright© 2010 : Eurodata Serv    Toate marcile inregistrate la care se face referire reprezinta proprietatea firmelor respective.