CATEGORII
 
 


TERMENI si CONDITII de UTILIZARE CONSIGNATIA.RO

Consignatia.ro intermediaza online pentru dumnevoastra vanzari si cumparari de obiecte. Consignatia.ro este un site operat de Eurodata Serv SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Maior Coravu 27.

Consignatia.ro cuprinde obiecte pe care le ofera vanzatorii inregistrati in consignatia noastra, dar pe care nu le-au depus fizic in consignatie. Noi oferim la cerere serviciul de intermediere a vanzarii-cumpararii, pentru ca sa aveti garantia unei tranzactii reusite si sigure.


TERMENI si CONDITII de UTILIZARE a CONSIGNATIEI VIRTUALE

INTRODUCERE
- Conditiile se aplica site-ului www.consignatia.ro. Acordul de utilizare al site-ului www.consignatia.ro contine reguli obligatorii aplicabile oricarei persoane care utilizeaza serviciile acestui site. Acordul devine valabil dupa acceptarea prin bifare in josul paginii de inregistrare, a termenilor si conditiilor de utilizare. Acceptarea acestui acord, va obliga sa respectati termenii stabiliti de administratorii consignatia.ro
- In eventualitatea in care nu acceptati termenii prezentului acord, aveti dreptul de a-l refuza in mod unilateral, caz in care pierdeti automat dreptul de a utiliza serviciile consignatiei virtuale.
- In cazul in care apar modificari survenite ulterior acordului dvs., acestea vor fi afisate pe site, intr-un loc vizibil . Daca nu sunteti de acord cu modificarile ulterioare, puteti sa denuntati acordul de utilizare la adresa office@consignatia.ro. Tot acolo puteti pune intrebari referitoare la functionarea site-ului, precum si la termenii si conditiile de utilizare.
IMPORTANT Ne rezervam dreptul de a refuza listarea oricarui obiect propus pentru depunere in consignatia virtuala, care consideram ca este de provenienta sau de calitate dubioasa, sau daca comercializarea lui incalca legile din Romania sau regulile de utilizare a site-ului consignatia.ro. Lista cu obiecte interzise sau restrictionate se gaseste AICI.

ACORD DE UTILIZARE

1. Statutul Consignatiei Virtuale.
1.1. Conditii Generale
1.1.1. Consignatia virtuala este un serviciu oferit de catre administrator, care are la baza o platforma de tranzactii online, prin intermediul careia clientii care au acceptat prezentul acord pot vinde sau cumpara diferite obiecte, in conformitate cu termenii si conditiile de mai jos. 1.1.2. Administratorul NU ARE obligatii contractuale fata de acele persoane care negociaza sau incheie contracte de vanzare-cumparare prin consignatia virtuala.

1.2. Responsabilitatea Administratorului Consignatiei Virtuale pentru Tranzactiile pe Consignatia.ro
1.2.1. Administratorul este raspunzator pentru mentinerea in stare de functionare a consignatie virtuale pe Internet, exceptand cazurile de forta majora. Prin caz de forta majora se intelege un eveniment imprevizibil si inevitabil, aflat in afara controlului Administratorului.
1.2.2. Administratorul nu este implicat in nici o relatie juridica preferentiala cu persoanele care negociaza sau au incheiat o tranzactie de vanzare-cumparare rezultata ca urmare a utilizarii site-ului nostru. 1.2.3. Noi nu suntem implicati in procesele de negociere, de incheiere sau realizare a vreunei tranzactii, in care Dvs. ati putea fi parte, si nu suntem responsabili de nici una dintre actiunile dvs. sau de actiunile unei terte parti care are datorii fata de Dvs. incluzand datoriile provenite din folosirea consignatiei noastre virtuale. Cand folositi site-ul nostru, Dvs. si cel cu care negociati sau incheiati o tranzactie de vanzare-cumparare, sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Noi nu avem nici o autoritate de a actiona ca reprezentanti ai vanzatorului sau ai cumparatorului (fie potentiali, fie reali), daca nu suntem imputerniciti in acest sens. Avand in vedere ca negocierile si incheierea tranzactiei au loc intre utilizatori, Administratorul nu este si nu poate fi, in nici un mod si in nici o masura, implicat in orice diferende, litigii judiciare si/sau extrajudiciare care pot interveni intre vanzator si cumparator.


1.3. Siguranta Tranzactiilor Dvs. si Riscurile Asumate.
1.3.1. Administratorul acestei consignatii virtuale nu verifica, nu urmareste si nici nu controleaza articolele puse in consignatia virtuala. Numai depunerea virtuala este validata manual pentru eliminarea depunerilor frauduloase. Administratorul acestei consignatii virtuale pe Internet nu verifica, nu urmareste si nici nu controleaza utilizatorii individuali ai consignatiei virtuale. Administratorul nu poarta nici o raspundere pentru articolele oferite spre vanzare in consignatie virtuala.
1.3.2. Astfel, noi nu putem detine controlul asupra proprietatilor utilizatorului, asupra calitatii si sigurantei articolelor vandute sau cumparate. De asemenea, nu putem urmari daca s-au respectat prevederile legale pentru : - bunurile vandute si cumparate; - documentele pentru vanzarea sau cumpararea de bunuri; - capacitatea si posibilitatea vanzatorului de a duce la indeplinire vanzarea produselor oferite; - capacitatea cumparatorilor de a cumpara produsele care ii intereseaza.

1.4. Restrictionarea Informatiilor pe site.
1.4.1. Obligatiile Administratorului acestei consignatii virtuale pe Internet nu includ implementarea unui control deplin asupra informatiilor afisate de catre utilizatorii acestei consignatii virtuale pe Internet.
1.4.2. In scopul respectarii legii, a drepturilor Administratorului acestei consignatii virtuale pe Internet si/sau a tertelor parti, si pentru o cat mai buna functionare a acestei consignatii virtuale pe Internet, Administratorul acestei consignatii virtuale pe Internet are dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii care nu pot fi cenzurate in nici un mod de catre terte persoane, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau restrictioneze in orice mod toate si/sau orice informatii, comentarii, oferte de orice fel, precum si orice alte date furnizate de oricare dintre utilizatorii site-ului Consignatia.ro. Daca Administratorul acestei consignatii virtuale pe Internet decide ca acestea, tinand cont de conduita utilizatorului pe site, istoricul actiunilor utilizatorului pe site, precum si tinand cont de oricare alte criterii proprii ale Administratorului acestei consignatii virtuale pe internet, care nu pot fi cenzurate in nici un fel de catre terte persoane, pun sau pot pune in pericol buna functionare a Consignatia.ro, buna desfasurare a serviciilor oferite prin Consignatia.ro, incalca sau pot incalca in orice mod termenii prezentului acord, prevederile legale in vigoare si/sau drepturile unei terte parti, atunci va lua masurile corespunzatoare de restrictionare.


2. Utilizatorii serviciilor acestei consignatii virtuale pe Internet si statutul lor.
2.1. Orice persoana poate deveni utilizator al serviciilor noastre de consignatie virtuala pe Internet daca are acces la Internet si dupa ce a cofirmat acceptarea termenilor prin finalizarea procesului de creare a contului.
2.2. Dupa exprimarea acordului fata de termenii prezentului acord, orice persoana trebuie sa treaca prin procedura de inregistrare: sa completeze un formular de inregistrare, sa se inregistreze si sa aleaga un nume de utilizator si o parola care ii sunt necesare pentru utilizarea serviciilor de consignatie virtuala pe Internet. Dupa ce ati devenit unul dintre utilizatori, aveti dreptul sa va faceti cunoscute intentiile de a vinde sau de a cumpara articole, si totodata aveti dreptul de a trimite mesaje e-mail catre ceilalti utilizatori in legatura cu articolele vandute sau cumparate.
2.3. Scopul principal al acestor servicii furnizate de catre Consignatia virtuala noastra pe Internet este de a reglementa si coordona termenii tranzactiilor de vanzare-cumparare, precum si de a inlesni incheierea tranzactiilor dintre utilizatori. In consecinta, serviciile noastre de consignatie virtuala pe Internet pot fi folosite numai de catre persone care au capacitate deplina de exercitiu.
2.4. Daca oferiti un obiect spre vanzare sau faceti o oferta de pret pentru un articol supus vanzarii, confirmati ca aveti dreptul legal de a vinde sau cumpara acel obiect. In acelasi timp, cele afirmate mai sus nu se refera la obiectele interzise spre vanzare-cumparare sau la cele cu regim special.
2.5. Persoanele al caror cont sau acces la serviciile noastre de consignatie virtuala pe Internet au fost suspendate, restrictionate, retrase sau interzise din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod prevederile din Termeni si conditii de utilizare nu mai au dreptul de a utiliza serviciile noastre de consignatie virtuala pe Internet. In toate cazurile in care noi apreciem ca sunt indeplinite cerintele mentionate vom putea lua de indata, fara nicio notificare prealabila, masurile pe care le consideram necesare pentru a interzice acestor persoane utilizarea serviciilor noastre de consignatie virtuala pe Internet, indiferent care sunt conturile utilizate de aceste persoane.
2.6. Numele de utilizator, contul de utilizator si parola aferenta au caracter individual si netransmisibil. Dvs. sunteti unica persoana pe deplin responsabila pentru utilizarea contului dvs. de utilizator. In acest sens va obligati sa utilizati personal contul dvs. si sa nu transferati, cesionati, vinde, imprumuta sau transmite in orice alt mod contul dvs. de utilizator si/sau parola aferenta unei terte persoane sau entitati. Dvs. sunteti unica persoana responsabila de pastrarea confidentialitatii parolei aferente contului. Sunteti de acord sa notificati Administratorul acestei consignatii virtuale pe Internet daca aveti suspiciuni privind orice utilizare neautorizata a contului dvs. sau accesare neautorizata a parolei dvs.
2.7. Contul de utilizator al serviciilor noastre are caracter unic, in sensul ca o persoana poate crea si/sau utiliza un singur cont de utilizator. Dvs. va obligati, in calitate de utilizator al serviciilor oferite de Administratorul acestei consignatii virtuale pe Internet, sa nu creati si/sau utilizati, ca indiferent de motivele invocate, mai mult de un cont de utilizator, si acceptati ca incalcarea acestei prevederi va atrage de indata aplicarea prevederilor pct.2. 5
2.8. Folosirea mai multor conturi incalca regulamentul Consignatia.ro si Termenii si conditii de utilizare. De asemenea nu este permis sa folosesti conturi suplimentare pentru a te sustrage de la plata taxelor si comisioanelor din sistemul Consignatia.ro, ori pentru incalcarea oricaror prevederi legale sau din regulamentul Consignatia.ro / Termeni si conditii de utilizare. Regulile mai sus mentionate se aplica de asemenea conturilor persoanelor care locuiesc impreuna, lucreaza impreuna sau folosesc acelasi calculator (in particular membrii familiei, colegi si prieteni), sau care se afla in orice alte situatii similare. Pentru a evita indoielile, tranzactiile intre oricare aceste persoane nu pot fi incheiate prin Consignatia.ro. In toate cazurile in care va folositi de conturi suplimentare pentru a incalca regulile de mai sus, toate conturile (inclusiv cel "primar") pot fi suspendate, restrictionate ori anulate fara nicio notificare prealabila, noi fiind singurii care vom putea aprecia asupra masurii adecvate si asupra aplicarii acesteia.
2.9. Administratorul acestei consignatii virtuale pe Internet isi rezerva dreptul sa inchida de indata si fara nici o notificare prealabila accesul dvs. la contul dvs. si sa stearga definitiv contul si toate datele si informatiile din acesta, in toate cazurile in care incalcati in orice mod, sau in orice masura, si indiferent de motiv, oricare dintre obligatiile de mai sus, respectiv orice prevederi legale sau din regulamentul Consignatia.ro / Termeni si conditii de utilizare. Toate si orice date de contact ori date cu caracter personal utilizate pentru un cont inchis sau anulat vor fi blocate, in sensul ca nu vor mai putea fi utilizate in niciun mod pentru niciun alt cont si nicio alta inregistrare pe site-ul nostru ori pentru accesul la serviciile noastre.


3. Comisioanele pentru Serviciile Consignatiei Virtuale.
3.1. Utilizarea Consignatiei virtuale pe Internet este gratuita.
3.2. Administratorul acestei consignatii virtuale percepe comisioane din contul de pe consignatia.ro al vanzatorului care vor fi retinute definitiv pentru tranzactiile incheiate cu succes, adica rezolvate, sau pentru inchirierea de rafturi virtuale peste numarul celor oferite gratuit.
Modul de functionare al sistemului de comisionare
- vanzatorul listeaza pe site un obiect pe care doreste sa-l comercializeze.
- obiectul va ocupa un loc pe un raft virtual inchiriat de vanzator. Fiecare raft virtual are 4 locuri libere. Vanzatorul are la dispozitie 4 rafturi oferite gratuit de consignatia.ro. Daca vanzatorul doreste rafturi suplimentare, atunci va trebui sa le inchirieze pentru 90 zile, la pretul de 4 RON pe raft.
- in momentul in care este plasata o comanda de obiect pe consignatia.ro, aceasta va aparea cu o descriere detaliata atat in pagina de administrare a vanzatorului, cat si a cumparatorului. Stadiul de executie al comenzii, va fi stabilit atat de vanzator, cat si de cumparator. Cele 4 stadii ale unei comenzi sunt : noua, in curs, trimisa/primita, rezolvata.
- numai in cazul in care ambii parteneri de tranzactie declara comanda “rezolvata”, deci obiectul a fost vandut si pretul lui a fost incasat, se va percepe un comision de succes vanzatorului.
- valoarea acestui comision este de 0,5% din valoarea de listare a obiectului, dar nu mai putin de 1 RON si nu mai mult de 100 RON. Nota: Comisioanele nu contin TVA.
- Comisioane Fixe La sectiunile AUTO/MOTO, IMOBILIARE si SERVICII se vor percepe comisioane fixe de 2 RON pentru fiecare comanda plasata si rezolvata.
3.3. La optiunea dvs. puteti beneficia, contra cost, de Servicii suplimentare pentru vanzatori.
3.4. "Utilizatorii Verificati" beneficiaza de credit pentru serviciile de promovare Consignatia.ro.
3.5. In cazul in care folositi creditul, sunteti obligati sa il achitati in termen de maximum 30 de zile de la data scadenta. In situatia in care nu achitati creditul, Administratorul acestei consignatii virtuale pe Internet are dreptul sa suspende contul dumneavoastra pana la achitarea integrala a creditului.
3.6. Sunteti raspunzator de plata oricaror taxe si plati obligatorii, ca si pentru plata tuturor cheltuielilor rezultate din utilizarea serviciului nostru de consignatie virtuala pe Internet.
3.7. Ne rezervam dreptul de a percepe in viitor si cu o prealabila notificare facuta intr-un termen rezonabil, o taxa de utilizare a serviciilor furnizate.
3.8. Sumele alimentate in contul Consignatia.ro sunt finale si disponibile pe termen nelimitat, returnarea lor nefiind posibila.


4. Regulile de Utilizare a Serviciilor Consignatia.ro
4.1. Utilizator verificat.
- Orice utilizator al consignatiei virtuale pe internet poate deveni "utilizator verificat" ca persoana fizica daca face dovada identitatii sale corect completate in contul personal, respectiv ca persoana juridica daca face dovada calitatii de reprezentant legal al firmei printr-o copie a certificatului constatator de la Registrul Comertului. - Ne rezervam dreptul de a controla suplimentar datele utilizatorilor verificati , fara a limita protectia legala a informatiilor si de a anula sau suspenda calitatea de Utilizator Verificat in cazul depistarii unor anumite nereguli.
4.2. Respectarea principiului increderii de catre utilizatorii serviciilor de consignatie virtuala pe Internet.
- Toti utilizatorii consignatiei virtuale pe Internet au obligatia de a respecta principiul increderii, in particular de a-si respecta obligatiile atat fata de Administrator cat si fata de co-participanti (in cazul incheierii vreunei tranzactii de vanzare-cumparare). 4.3. Obiectele interzise la vanzare sau cumparare si obiectele cu regim special.
- Unele articole sunt interzise spre vanzare prin consignatia virtuala iar altele au un regim special, (de exemplu fac obiectul vanzarii numai daca vanzatorul sau cumparatorul au licenta sau permis, aprobare din partea unei terte parti, sau daca fac dovada platii accizelor si a altor taxe etc.).
- Lista cu obiecte interzise sau restrictionate se gaseste AICI.
4.4. Consecintele actelor neautorizate asupra consignatiei virtuale pe Internet.
- Ne rezervam dreptul de a anula calitatea de membru al consignatie virtuale noastre pe Internet in cazul in care avem dovada infaptuirii unor acte ilegale referitoare la consignatia virtuala noastra sau la utilizatorii serviciilor noastre.
4.5. Comentariile Dvs. si comentariile privitoare la actiunile Dvs. Sistemul de calificative
- Utilizatorii consignatiei virtuale pe Internet au dreptul de a face comentarii pozitive sau negative referitoare la modul de actiune a celorlalti utilizatori, inclusiv a persoanelor cu care au luat legatura in timpul utilizarii acestui sistem (in timpul negocierilor sau stabilirii relatiilor contractuale). Va recomandam sa fiti prudenti si sa dati dovada de seriozitate in acordarea calificativelor. Nerespectarea acestor conditii poate duce la suspendarea contului, in cazul abaterilor repetate.
4.6. Obligatiile vanzatorului. Vanzatorul are obligatia sa respecte urmatoarele reguli :
4.6.1. Listarea articolelor in categoria potrivita
Articolele trebuie sa fie listate in categoria potrivita. Articolele care nu apartin unei categorii vor fi mutate in categoria potrivita.
4.6.2. Obiectul depus in consignatia virtuala
Consignatia virtuala trebuie sa aiba ca obiect comercializarea unui obiect sau al unui serviciu concret, cu descrierea si pretul aferent acestuia.
4.6.3. Cantitatea obiectelor
Vanzatorul poate depune pe locul sau din raftul virtual numai un obiect. Daca aveti mai multe obiecte identice, atunci la depunere bifati optiunea listare permanenta, care va va permite sa vindeti in continuare alt obiect identic.
4.6.4. Obiecte fictive
Nu este permis ca un utilizator sa introduca obiecte fictive in consignatie. Acestea vor fi identificate si sterse imediat.
4.6.5. Preturi multiple
Utilizatorilor nu le este permis ca in descrierea sau titlul obiectului sa introduca un alt pret decat cel inscris in sectiunea special destinata.
4.6.6. Datele vanzatorului
Clientii nu pot sa furnizeze coordonatele lor precum numarul de telefon, adresa de e-mail, cand fac descrierea obiectului oferit spre vanzare. Acele obiecte depuse in acest mod vor fi sterse.
4.6.7. Informatii jignitoare
Informatiile furnizate in titlul sau in descrierea articolului nu pot fi obscene, jignitoare sau sa incalce intimitatea uneia dintre parti.
4.6.8. Listari Multiple
Vanzatorul nu poate lista mai multe obiecte identice intr-una sau mai multe categorii. Daca vanzatorul considera ca acel obiect apartine mai multor categorii, atunci la depunere va putea selecta acele categorii din lista existenta. Astfel, obiectul va fi listat in mai multe sectiuni ale consignatiei virtuale.
4.6.9. Stabilirea unui Pret Rezonabil
Stabilirea pretului unui articol trebuie sa se incadreze in limitele bunului simt si al pietei de profil. Obiectele cu preturi exagerat de mari sau mici vor fi scoase din consignatia virtuala.
4.6.10. Promovarea Multipla
Vanzatorul nu poate face reclama in cadrul listarii sale la produse, companii sau servicii ale unei terte parti, care nu au legatura cu articolul listat.
4.6.12. Bonusuri, Donatii, Tombole, Premii
Listarile care promoveaza bonusuri, donatii, tombole sau premii ca o ademenire a ofertantilor sunt interzise.
4.6.13. Descrierea falsa a produsului
Descrierea articolului trebuie sa fie in concordanta cu titlul acestuia si sa includa caracteristicile esentiale ale articolului care va fi vandut. Articolele care incalca Politica de Listare pot fi sterse de catre Administrator.
4.6.14. Link-uri
Vanzatorul nu are voie sa foloseasca urmatoarele link-uri : Link-uri cu alte site-uri ce promoveaza comertul prin consignatii virtuale; Link-uri cu site-uri ce ofera aceeasi marfa la preturi mai mici sau egale; Link-uri cu site-uri care ofera marfa interzisa de Consignatia.ro;
4.6.15. Alte tipuri de oferte.
Ca utilizator al serviciilor de consignatie virtuala prin Internet nu aveti voie sa plasati cereri de schimburi (ex: barter, troc) sau de donatii.
4.7. Obligatiile cumparatorului. Cumparatorul are obligatia sa respecte urmatoarele reguli :
4.7.1. Studierea cu atentie a obiectului si vanzatorului
Daca descrierea unui articol nu este clara, asigurati-va de clarificarea acestui aspect inainte de a face vreo oferta.
Bunurile scoase la vanzare prin intermediul site-ului consignatia.ro sunt proprietatea unor persoane. Verificati cu atentie partenerul. Va sfatuim sa studiati toate comentariile facute de partenerii vanzatorului la pagina personala a acestuia, pe care o puteti accesa cu un click pe numele folosit de acesta. Acolo veti vedea cate stele are, deci cate comenzi a dus la bun sfarsit, si ce calificative a primit, atat in calitate de vanzator, cat si in calitate de cumparator.
4.7.2. Detaliile comenzii dvs.
In cazul in care ati plasat o comanda, veti primi un mesaj cu numele vanzatorului, telefoanele si adresa de e-mail a acestuia, cu detalii despre obiectul comandat si cu stadiul comenzii setat pe "comanda noua".
4.7.3. Contactarea vanzatorului
La primirea mesajului continand coordonatele partenerului Dvs. incercati sa-l contactati cat mai repede posibil. Fiti sigur ca puteti lua legatura cu acesta atat prin e-mail cat si prin telefon. Multe persoane nu-si citesc mesajele primite in fiecare zi. Asa ca un telefon poate fi cea mai rapida modalitate de a lua legatura cu vanzatorul si totodata cea care va scuteste de eventualele neintelegeri ajutandu-va sa incheiati tranzactia.


5. Informatiile furnizate de Dvs. consignatiei noastre virtuale, drepturile si obligatiile Dvs.
5.1. Prin expresia "informatiile dumneavoastra" vom face referire de acum inainte la orice informatie pe care Dvs. ati furnizat-o Administratorului in timpul inregistrarii; ati furnizat-o Administratorului sau celorlalti utilizatori in timpul completarii formularului de inregistrare pentru vanzarea anumitor articole; ati furnizat-o Administratorului sau celorlalti utilizatori in timp ce raspundeati unor cereri de cumparare a articolelor scoase al vanzare; ati furnizat-o pentru a se reflecta in oricare pagina pe site-ul nostru (inclusiv prin sistemul de feedback); ati furnizat-o Administratorului sau celorlalti utilizatori prin e-mail.
5.2. Informatiile Dvs. partiale sau totale, directe sau indirecte : nu trebuie sa fie false, inexacte sau voit inselatoare; nu trebuie sa fie frauduloase, ofensatoare sau sa implice vanzarea unor produse contrafacute sau furate; nu trebuie sa aduca prejudicii nici unei terte parti sau dreptului acesteia de autor, de marca comerciala, licenta, secret comercial sau alte drepturi de proprietate sau drepturi de publicitate sau la intimitate; nu trebuie sa incalce nici o lege, statut, ordonanta sau regulament, incluzand si fara a se limita la acestea, dreptul de export, protectia consumatorului, competitia neloiala, antidiscriminarea sau reclama falsa; nu trebuie sa fie defaimatoare, ofensatoare, calomniatoare, amenintatoare sau hartuitoare din punct de vedere legal; nu trebuie sa instige la infractiuni; nu trebuie sa fie obscene sau sa contina pornografie; nu trebuie sa contina virusi sau alte subrutine de programare a computerului care intentioneaza sa dauneze, sa interfereze in mod defectuos, sa intercepteze sau sa exproprieze orice sistem, date sau informatii personale; nu trebuie sa cauzeze probleme consignatiei virtuale sau pierderea (in totalitate sau partial) serviciilor furnizorilor nostri de Internet; nu trebuie sa contina informatii care (1) sa fie interzise de acest acord; (2) pentru care nu au dreptul de a le referi sau include.
5.3. Pentru a putea folosi informatiile furnizate de dumneavoastra, asa incat sa nu incalcam nici un drept pe care l-ati avea asupra informatiei, Dvs. sunteti de acord sa ne acordati posibilitatea de a ne exersa dreptul de autor si drepturile de publicitate. Aceste drepturi sunt non-exclusive, perpetue si valabile oriunde in lume. Totodata avem dreptul de a ceda aceste drepturi unei terte parti. Aceste drepturi sunt acordate pentru utilizarea informatiilor pe orice suport, in formula "asa cum sunt" si pentru aparitie ulterioara. Prin aceasta, noi vom fi de acord sa folosim informatiile oferite de Dvs. strict in concordanta cu conditiile stipulate in Politica de Confidentialitate de pe Consignatia virtuala in Internet.
5.4. Adresa de email inregistrata la inscriere poate fi folosita, in mod ocazional, pentru a va trimite oferte speciale atent selectionate din partea siteuri-lor partenere.

6. Accesul la consignatia virtuala noastra si interventia in activitatea acesteia.
6.1. Sunteti de acord sa nu folositi anumite programe precum si alte dipozitive automate sau modalitati manuale pentru a monitoriza sau copia paginile noastre de Internet sau continutul lor fara o autorizatie scrisa anterioara a Administratorului acestei consignatii virtuale prin Internet.
6.2. Sunteti de acord sa nu folositi nici un dispozitiv, software sau subrutina care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a Consignatiei virtuale pe Internet sau cu tranzactionarea de orice articole in vederea vanzarii-cumpararii.
6.3. Sunteti de acord sa nu realizati nici o actiune care impune o incarcare nerezonabila sau disproportionata a infrastructurii Consignatiei virtuale pe Internet.
6.4. Sunteti de acord sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau alte scopuri, continutul acestui site (sau orice parte din el), si sunteti de acord sa nu realizati lucrari care deriva din acest site fara o autorizatie scrisa anterioara a Administratorului acestei consignatii virtuale prin Internet sau a tertei parti.


7. Responsabilitatea in cazul incalcarii termenilor acestui acord.
7.1 Raspunderea Dvs. pentru incalcarea conditiilor din acest acord este reglementata prin documentul Politica noastra contra celor care incalca termenii participarii la Consignatia virtuala noastra prin Internet care este parte integrala din acest acord, precum si prin alte parti ale acestui acord.
7.2 In cazul oricaror daune cauzate de Dvs. Administratorului acestei consignatii virtuale prin Internet sau a unei terte parti, veti fi de acord sa platiti toate daunele integral.


8. Nu oferim garantii pentru :
8.1. Va oferim consignatia virtuala prin Internet precum si serviciile noastre "asa cum sunt", fara nici un fel de garantie.
8.2. Noi nu garantam accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile noastre. Operarea in cadrul consignatiei virtuale pe Internet poate sa fie influentata de numerosi factori aflati in afara controlului nostru.
8.3. Administratorul nu ofera nicio garantie privind drepturile de proprietate asupra articolelor vandute sau cumparate prin intermediul consignatiei virtuale pe Internet, asupra povenientei lor, asupra calitatii lor, asupra concordantei lor cu prevederile legale sau cu scopurile concrete in care au fost achizitionate, asupra oricaror drepturi in legatura cu aceste articole, inclusiv oricaror drepturi de proprietate intelectuala sau asupra comiterii unor eventuale ilegalitati in detrimentul unei terte parti. Nu oferim nici o garantie referitoare la vreun utilizator al serviciilor de consignatie virtuala prin Internet si / sau referitoare la actiunile acestora.


10. Clauze finale.
10.1. Prezentul acord este supus legii romane. Administratorul acestei consignatii virtuale pe Internet isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din prezentul acord sau prezentul acord in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Dvs. acceptati in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciile noastre de consignatie virtuala pe Internet sau a oricaruia dintre componentele acestora semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care dvs. aveti obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, aveti obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre de consignatie virtuala pe Internet sau a oricaruia dintre componentele acestora.
10.2. Daca nu exista alte prevederi stipulate in prezentul acord, orice corespondenta trebuie trimisa : pentru Administratorul consignatiei virtuale prin Internet - la e-mail-ul: office@consignatia.ro, iar catre Dvs. - la adresa de e-mail furnizata de Dvs. la inregistrare.

11. GDPR
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Eurodata are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Eurodata Serv SRL se conformeaza si REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ?I AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protec?ia persoanelor fizice în ceea ce prive?te prelucrarea datelor cu caracter personal ?i privind libera circula?ie a acestor date.

Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar Eurodata garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.
Aceste date sunt stocate in conditii de siguranta, pe servere securizate, atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.

In calitate de persoana fizica, client al site-ului nostru, aveti urmatoarele drepturi:

1. Sa cunoasteti datele personale stocate si prelucrate. Datele prelucrate pe site sunt: Nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email.
2. Scopul prelucrarii datelor. Datele sunt prelucrate in vederea emiterii facturii fiscale si expedierii comenzii la destinatar.
3. Sa cunoasteti durata stocarii datelor dvs. personale. Datele sunt stocate atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.
4. Sa solicitati modificarea sau stergerea datelor personale. Daca doriti acest lucru, va rugam sa trimiteti un email cu titlul DGPR, la adresa de email office@Eurodata.com.ro. In email trebuie sa specificati datele personale pe care le doriti sterse sau modificate, precum si parola de acces la site, ca sa va putem verifica identitatea. Va vom confirma prin email executarea operatiunii solicitate de dvs.
5. Sa fiti informat(a) si sa exprimati acordul sau dezacordul, in cazul in care dorim sa comunicam datele dvs. personale altor operatori, cu exceptia autoritatilor publice ale statului.
6. Sa va adresati autoritatii competente pe teritoriul Romaniei, Autoritatea Na?ională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Mai multe informatii despre protec?ia persoanelor fizice în ceea ce prive?te prelucrarea datelor cu caracter personal puteti gasi pe site-ul Autoritatii Na?ionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Site-ul autoritatii este http://dataprotection.ro/.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele cerute, daca doriti sa comandati produse sau servicii pe acest site, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusive de catre operator si sunt comunicate numai autoritatilor publice ale statului, la solicitarea expresa a acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale .

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Eurodata nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Eurodata in cel mai scurt timp, la adresa office@eurodata.com.ro.

11. Politica si conditiile de utilizare a cookie-urilor

Acest site utilizeaza cookie-uri
Mentionam ca site-ul pe care il utilizati acum este sigur in materie de cookie-uri, iar noi utilizam cookie-uri doar in scopul de a putea sa preluam optiunile dvs. in vederea plasarii comenzilor si generarii de pagini personalizate pentru dvs.

Ce sunt Cookie-urile si la ce folosesc?
Cookie-ul este un fisier text de mici dimensiuni, care este salvat la solicitarea serverului de internet catre browserul de internet care ruleaza pe terminalul unui utilizator.
Cookie-ul este un fisier de tip text complet pasiv, nu contine programe software de nici un fel, nu poate accesa harddiskul dvs., NU este un virus sau spyware.

Coockie-urile folosesc la memorarea optiunilor unui utilizator, atunci cand navigheaza pe un site de internet. Sa presupunem ca pe site-ul nostru navigheaza doi utilizatori simultan. Cu ajutorul cookie-urilor si sesiunilor, noi ne asiguram ca fiecare utilizator vede doar produsele sale in cos, nu si pe ale celuilalt. De asemenea cookie-urile instalate de browser pe terminalul utilizatorului, retin preferintele de navigare pe site-ul nostru, ca sa poata oferi o experienta mai buna pentru clientii care revin pe site. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica datele personale ale utilizatorilor de internet.
Cookie-urile au o data de expirare, care depinde de setarile serverului si browserului de internet.
Cookie-urile pot fi de sesiune, adica dispar dupa inchiderea calculatorului, sau permanente, fiind stocate pe Hard disk. Ele pot fi instalate de serverul pe care se gaseste site-ul, sau pot fi instalate de servere terte, daca pe site exista continut furnizat de terti (reclame, continut video, aplicatii online, etc.)

Controlul si stergerea Cookie-urilor
Browserul de internet utilizat, cum ar fi Chrome, Firefox, IE, etc., este setat implicit sa accepte coockie, ca sa poata functiona normal site-urile. Exista setari la fiecare browser, de stergere si blocare a cookie-urilor, dar acestea afecteaza functionarea normala a site-urilor si in special a magazinelor online.
Toate browserele ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor.
Daca doriti sa schimbati setarile cookie-urilor, accesati zona "Privacy & Security", optiunea "Cookie settings" din administrarea browser-ului de internet pe care il folositi.
Daca doriti sa stergeti cookie-urile, accesati zona "History", optiunea "Clear Recent History" din administrarea browser-ului de internet pe care il folositi. Acolo veti putea bifa stergerea cookie-urilor de pe calculatorul dvs.

Probleme de securitate
Cookie-urile nu sunt virusi, dar pot fi folosite de virusi si programe spyware, deci este bine sa aveti atat browserele, cat si programul antivirus care ruleaza pe calculator updatate la zi.

 
 
OFERTE SPECIALE
 
 
 PARTENERI
Conditii si Termeni de Utilizare, GDPR, politica de cookies  |  Lista Obiecte Interzise  |  Comisioane si Servicii cu Plata  |  Contact
Copyright© 2010 : Eurodata Serv    Toate marcile inregistrate la care se face referire reprezinta proprietatea firmelor respective.