CATEGORII
 
 


OBIECTE INTERZISE SAU RESTRICTIONATE PE CONSIGNATIA.ROUrmatoarele obiecte sunt interzise spre a fi vandute prin site-ul consignatia.ro :

1. orice articol care este interzis sau strict reglementat de lege. Aceste articole includ, fara a se limita la: arme de foc, munitie, artilerie; artificii sau dispozitive pirotehnice; otravuri, narcotice, steroizi sau alte substante aflate sub control; articole radioactive.
2. articole care pot fi detinute numai de Guvern;
3. fiinte omenesti sau parti ale corpului uman;
4. bunuri furate;
5. bani si stampile false;
6. actiuni, obligatiuni, alte valori mobiliare cat si hartii de valoare;
7. valuta (cu exceptia celor numismatice);
8. echipament electronic si alte dispozitive tehnice speciale a caror vanzare sau posesie este ilegala ori se afla sub reglementari severe;
9. documente guvernamentale de identificare oficiala sau alte permise;
10. orice altfel de articol care incalca legea sau morala.
11. Articole potential ilegale care pot fi in neconcordanta cu anumite drepturi de autor, marci comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuala.
- Drepturi de autor, marci comerciale, licente, brevete sau alte drepturi exclusive;
- Jocuri pe computer, fara licenta;
- Drepturi de proprietate intelectuala sau orice alt produs protejat de asemenea drepturi;
- Software fara Licenta pentru PC-uri.

IMPORTANT Ne rezervam dreptul de a sterge sau refuza listarea oricarui obiect propus pentru depunere in consignatia virtuala, despre care consideram ca este de provenienta sau de calitate dubioasa, sau daca comercializarea lui incalca legile din Romania sau regulile de utilizare a site-ului consignatia.ro. Sunteti raspunzatori in calitate de clienti ai consignatia.ro, ca vanzarea sau cumpararea unor articole prin consignatia noastra sa fie permisa si neingradita de vreo prevedere legala. Va atragem atentia ca lista nu este completa si ca se actualizeaza din timp in timp.

Obiecte Pirat, Contrafacute, sau care incalca Drepturile de Autor sunt INTERZISE

Nu aveti voie sa vindeti obiecte contrafacute sau produse "pirat". Mentiuni legale privind articole purtatoare de drepturi de autor :
Utilizarea acestui site presupune acceptarea de catre toti utilizatorii site-ului a obligatiei de a nu aduce nici o atingere in nici un mod drepturilor de autor ale unor terte persoane, prevazute de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. In consecinta, utilizarea acestui site presupune acceptarea de catre toti utilizatorii site-ului a obligatiei de a nu posta pe site anunturi privind vanzarea oricaror bunuri obtinute prin reproducerea integrala sau partiala, directa ori indirecta, temporara sau permanenta, prin orice mijloace si sub orice forma a operei, ori privind distribuirea operei care face obiectul dreptului de autor. De asemenea, utilizarea acestui site presupune ca toti utilizatorii site-ului declara expres ca anunturile postate pe site nu aduc nici o atingere in nici un mod drepturilor de autor ale unor terte persoane, iar administratorul site-ului nu are nici o responsabilitate pentru incalcarea in orice mod a acestor drepturi de catre utilizatorii site-ului. Potrivit art. 139 ind. 6 alin. (6) din Legea nr. 285/2004 pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/1996, "inchirierea de marfuri pirat sau dispozitive pirat de control al accesului, precum si oferirea spre vanzare sau inchiriere a acestora prin anunturi publice ori prin mijloace electronice de comunicare constituie infractiune si se sanctioneaza cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda de la 5.000 RON la 30.000 RON." Incalcarea in orice mod a obligatiilor mai sus mentionate de catre oricare dintre utilizatorii site-ului atrage de indata dreptul administratorului site-ului de a restrictiona accesul respectivilor utilizatori pe site, precum si obligatia respectivilor utilizatori de a inceta de indata utilizarea in orice mod a site-ului. Articolele indoielnice pot fi listate in anumite conditii legale : ex. Licente. Daca puneti in vanzare un obiect noi intelegem ca sunteti autorizati sa-l vindeti. Deci dumneavoastra sunteti in ultima instanta responsabili sa va asigurati ca aveti toate acreditarile necesare.

 
 
OFERTE SPECIALE
 
 
 PARTENERI
Conditii si Termeni de Utilizare, GDPR, politica de cookies  |  Lista Obiecte Interzise  |  Comisioane si Servicii cu Plata  |  Contact
Copyright© 2010 : Eurodata Serv    Toate marcile inregistrate la care se face referire reprezinta proprietatea firmelor respective.